Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +11
WladcaSlimakow +12
Czy branie L4 na dwa dni to przypał?
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
https://youtu.be/saQuCboBSgw
W komentarzach są głosy że to bzdura, ale widzę też to info na różnych stronach np.
https://travelobiz.com/new-eu-hand-luggage-rules-come-into-effect-from-september-1/
https://fastforward.com.cy/breakthrough/what-changes-are-coming-air-travel-starting-september-1?amp
Jak w końcu jest?
#podroze #samoloty
@enron: że co? według filmu to mają one standardowe wymiany
@enron: przecież gdyby coś takiego weszło to bilet podrożałby zapewne o więcej niż te 86pln więc co
@Deska_o0: ależ ten czas z--------a, że młodzież już nie pamięta, że kiedyś dwa darmowe bagaże to była standardowa praktyka i jakoś nic magicznie nie drożało.
przykro mi, ale korporacje to nie święty mikołaj i każdy nowy koszt będą próbować przerzucić na klienta końcowego
Poudawałeś eksperta? Mam nadzieję, że fajnie było, a teraz znikaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Deska_o0: póki co to ty wyszedłeś na głupka i typowego "nie znam się to się wypowiem".
@kishibashi: zapewne mógłbym być twoim ojcem ale nie mam takich porażek na koncie
@Krupier: pierwszy był wizzair, który sobie wymyślił "mniejszy bagaż podręczny" i nakazał płacić za standardową kabinówkę. Chryja o to była, ale tradycyjnie "pokrzyczeli pokrzyczeli i się rozeszli", a potem ten syf zaadaptował też Ryanair. Nie, nic nie obniżono tylko dołożono opłatę za coś,
Napisałeś:
@Deska_o0: nigdy bagaż rejestrowany nie był w cenie biletu w low costach. Po co dalej brniesz w kompromitację zamiast przyznać się do błędu?
@Krupier: nie wiedziałem że przedkładasz własne urojenia o tym co pisałem, nad to co pisałem ja, więc poliżcie się jeszcze po jajkach z @kishibashi: ale mnie w to nie mieszajcie bo próby przypisywania mi autorstwa czegoś czego nie napisałem są wybitnie żałosne
@Deska_o0: XDDD
No cóż, mogłeś wyjść z wątku jak mężczyzna i powiedzieć "shit, faktycznie, nie miałem racji", ale wybrałeś dalsze kompromitowanie się. Cóż, dziwny
@Deska_o0: no jeśli napiszesz jeden debilizm, a później 1+1=2 i ja nie zaprzeczę, że 1+1=2, to jeszcze nie znaczy, że ten debilizm napisany na początku, jest prawdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i skończ Janusz, pisałem przecież, że nie potrafisz się przyznać do błędu i nie potrafisz ( ͡
fajnie że edytujesz wpisy po tym jak odpisze
@Deska_o0: a prócz robienia z siebie głupka i dalszego kompromitowania się jesteś w stanie napisać coś z sensem czy zbyt wiele wymagam?
Przeczą twoim słowom? Czyli to nie ty napisałeś te
@Krupier: oczywiście że napisałem coś takiego, pisałem również że korporacja nie da sobie
@Deska_o0: odnoszę się tylko do twoich słów dlatego też biorę je w cytat. Prościej się na tym portalu nie da.
Już zostało ci wytłumaczone, że lata temu, gdy dwa bagaże były w cenie biletu były one (bilety) tańsze niż obecnie z opcją płacenia za większy bagaż. Dało się? Dało. Bagaż nie miał wpływu na cenę, a teraz twierdzisz, że brak bagażu ma wpływ