Aktywne Wpisy

brzusio +171

SaintWykopek +31
Mam 27 lat i po raz drugi podchodzę do nauki jazdy. Nie należę do osób, które dobrze radzą sobie ze stresem, ale tym razem muszę zrobić to prawko. W skrócie – dziadkowie są już starsi i czasami trzeba ich gdzieś zawieźć.
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
Macie jakieś porady dla początkującego? Stresuję się niemiłosiernie i czasem mam wrażenie, że za kierownicą nie ogarniam najprostszych rzeczy.
#prawojazdy #polskiedrogi
źródło: IMG_6095
Pobierz

#kikiswiat
Cześć, mirki chciałbym poruszyć temat przeglądu przyczepy kamila, zastanawiałem się nad tym jak to jest możliwe że naszemu ukochanemu Kamilowi nie zabrali dowodu po uszkodzeniu tej przyczepy, zapytałem się kolegi diagnosty czy jest mi w stanie sprawdzić to w systemie jak wygląda sytuacja. Jak się okazało jego przyczepa przeszła przegląd pozytywnie 08.06.2024 i jest on ważny na kolejny rok, a wszyscy wiemy w jakim ona była wtedy stanie. Uważam że tamat jest do nagłośnienia i nie można pozwolić na to żeby robić lewe przeglądy dla pojazdów nie nadających się do jazdy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
https://imgur.com/a/tZYf1EL
─────────────────────
Potem niespodziewanie był zmęczony życiem w małym domku i ruszył starą przyczepą na wakacje. Znowu wspomina o chęci podróżowania, o plantacji marchwi ani słowa.
Naprawa jeśli się zakończy pewnie
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────