Aktywne Wpisy

raFFcio +45
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

W tym Trójkącie generalnie nic nie ma. To większe zadupie niż tak pogardzane przez wszystkich Podlasie. Sumaryczna wartość tej ziemi to 117 złotych. Raz byłem tam na kajakach ze znajomymi. W nocy splądrowali nam obozowisko i ukradli między innymi siatkę surowych pieczarek.
#napierala #bestiazewschodu #ksiadznapierala #czlowiekbezzalet
źródło: temp_file6951019495422627581
Pobierzźródło: bojowe
Pobierzźródło: Trojkątniehab
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-08-30 213926
Pobierz