Aktywne Wpisy

kopek +12
Może mi ktos powiedzieć po co #rozowepaski robią sobie takie wielkie tylki? To jakaś oznaka atencji? Bo piękne to to nie jest. Doopa jak u konia i zazwyczaj zero p----i.

Uuroboros +208
Mój stary poparzył sobie rękę. NAPRAWDĘ, K---A, ULTRA POPARZYŁ. Potrzebuje przeszczepu, więc jako jego syn zgodziłem się oddać skórę. Lekarz powiedział, żebym przyszedł na operację, to mi wszczepi ekspander. K---a, nie wiedziałem, co to, ale poszedłem. K---a, ja się obudziłem, to miałem na plecach pod skórą taką, k---a, gumową kulę, a z niej przez dziurę w skórze wystawała gumowa linka, na której końcu jest taka czarna pompka jak w w tym aparacie

zasadniczo bardzo fajnie, ale zabrakło linku do www :D
https://bido.com.pl/
Polecam rękodzielnika! Żona nosi kolczyki, wisorki, już wiele lat, a zaczęło się od spotkania na wykoparty w Poznaniu
Może i średni z niego biznesmen, za to dobry człowiek! Polecam, pozdrawiam i życzę średniego weekendu! ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file670061607605158458
PobierzTy masz już dawno bana na kupowanie, więc o czym my tu rozmawiamy :*
Ceny przystępne, siła świecenia na plus bo na bank nie ma tam starych fiołek a to najważniejszy aspekt :)
3x11 i 3x22.5 wypadają najkorzystniej cenowo i jeśli zależy Ci na ilości świecenia szedlbym w tę stronę :)