Wpis z mikrobloga

Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. Oczywiście niezalogowani użytkownicy wpadają w cenzurę czy chcą czy nie chcą. Bo tak. Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku. Twój wpis trafił na ocenzurowane? Nikt Ci o tym nie powie, bo tak działa Shadow Ban.
zapatrzonwgrunt - Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. ...

źródło: IMG_4428

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

o dzięki za doprecyzowanie:)
Czyli całe to sprostowanie, to takie naginanie faktów. Bo cenzurę mają wszyscy, a zalogowani mogą ją wyłączyć. A ja, czytając wcześniejsze opisy tej zmiany, byłem przekonany, że dotyczy to tylko niezalogowanych :D
  • Odpowiedz
Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku.

@zapatrzon_w_grunt: U mnie opcja pokazywania "przekleństw i kontrowersji" była domyślnie włączona, więc to też nie do końca tak jak piszesz
  • Odpowiedz
@zapatrzon_w_grunt abstrahując od moderacji to k---a też ostre grzyby "nie przeglądaj przez jeden dzień wykopu - strajk" no solidarność dwudziestego pierwszego wieku o prostu, gdzie piwniczaki dają j-----e o portal z śmiesznymi botami, i debilnymi obrazkami czy tam na odwrót xDDDD

Wszystkie ofiary represji PRL by dumne były jak tu trwa zacięta walka o wolność słowa xD
  • Odpowiedz