Aktywne Wpisy

Atreyu +176
kastrator2 +3
No dobra to podsumujmy:
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.

źródło: IMG_4428
PobierzCzyli całe to sprostowanie, to takie naginanie faktów. Bo cenzurę mają wszyscy, a zalogowani mogą ją wyłączyć. A ja, czytając wcześniejsze opisy tej zmiany, byłem przekonany, że dotyczy to tylko niezalogowanych :D
@zapatrzon_w_grunt: U mnie opcja pokazywania "przekleństw i kontrowersji" była domyślnie włączona, więc to też nie do końca tak jak piszesz
źródło: IMG_4431
PobierzWszystkie ofiary represji PRL by dumne były jak tu trwa zacięta walka o wolność słowa xD