Wpis z mikrobloga

Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. Oczywiście niezalogowani użytkownicy wpadają w cenzurę czy chcą czy nie chcą. Bo tak. Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku. Twój wpis trafił na ocenzurowane? Nikt Ci o tym nie powie, bo tak działa Shadow Ban.
zapatrzonwgrunt - Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. ...

źródło: IMG_4428

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam wylaczona w ustawieniach cenzure, a wciaz widze niektore slowa jako ocenzurowane, co moze sugerowac, ze jak autor posta ma wlaczona cenzure, to automatycznie wysyla post ocenzurowany dla kazdego. W takim przypadku czytanie Wykopu stanie sie mega niewygodne [na przyklad w tym wpisie nie wiem jakie slowo autor mial na mysli: https://wykop.pl/link/7528431/ukrainka-w-aptece-zabrania-sprzedazy-lekow-panu-ktory-stal-za-nia/komentarz/126237635/do-n-a-podobny-jestes-ty-tez-nacpalas-sie-ciebie-nie-obchodzi-co-ja-robie-xd-pusta-baba-i-tradycyjnej-ze-jest-kobieta-i-jej-sie-nalezy-szacunek-d-szac ]
  • Odpowiedz
@zapatrzon_w_grunt: włączenie domyślnie tej opcji dla wszystkich co nie mieli włączonych przekleństw to jakieś nieporozumienie. A znalezienie się na samej liście haseł dieselgate czy d----s (przecierałem oczy klika razy) to nawet nie wiem jak skomentować xD
  • Odpowiedz
@Myszo:

i pomyśleć, że wszystko zaczęło się od obrony przez mod trójkolorowej flagi państwa którego obywatele lubią pralki innych ludzi

niee, od afery orlenowej sie zaczeło. od momentu jak białek sie sprzedał pisowcom, potem deweloperom, a potem jak leci - nawet ruskim..
  • Odpowiedz