Aktywne Wpisy

Clefairy +45
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a

źródło: image
Pobierz
#chatgpt #ai #pasjonaciubogiegozartu #heheszki
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-04 012152
PobierzZrobiłem biały montaż elektryczny z pomocą chat gpt. Brzmi ryzykownie, ale spokojnie oglądałem też na youtube czy na pewno nie plecie głupot. Ja żaden elektryk, jedyne co kojarzyłem że mam trzy kabelki, wiedziałem który to faza, neutral i pe. Podłączyłem z nim:
Gniazdka
Rolety elektryczne (w sklepie z oknami gadali mi że to jakaś wiedza tajemna i musi to zrobić elektryk xd)
Włączniki lamp pojedynczych
RJ i gniazdka ethernet (choć tu więcej pokazał
I podłączenie pojedynczych to żaden problem a tu gdzie już jest potrzebny jak te schodowe to wali błędami właśnie
Znajdź mi elektryka który ci gniazdko za 20 zł zamontuje w tych czasach. 50 zł punkt co najmniej.
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli musisz zadawać takie pytanie. To widać np u ciebie niczym się nie różni xddd
https://youtu.be/1yxRK5FfMEA?t=1502
Jakoś prof. Włodzisław Duch, ekspert z dziedziny nie do końca się zgadza.
@Atreyu: A dajesz opcję: "pomyśl dłużej"?
źródło: image
Pobierz