Wpis z mikrobloga

• 27
@wielbiciel_storm_iron: można, to znak obozu koncentracyjnego Potulice, gdzie ze swojego rodzeństwa przeżył tylko mój dziadek. Była to osoba z rodziny, z którą byłem najbardziej mentalnie związany i był moim idolem i wzorem. Zrobiłem, go gdy umarł. Do tego obozu jeździłem od dzieciaka co rok z nim na obchody rocznicy wyzwolenia obozu. Czasem, ktoś spyta co to, no to dostanie "ciekawostkę" historyczną. Normalnie go nie widać, bo jest pod koszulką.

Nie
  • Odpowiedz
@Kasahara: jak dla mnie właśnie zbyt wiele negatywnych emocji powstało na temat bycia narodowcem, co chyba nie jest niczym złym szczególnie teraz potrzeba takiej przeciwwagi dla tego co sir dzieje.

A tatuaż jest teraz jeszcze fajniejszy po takiej historii, warto pamietac
  • Odpowiedz
  • 2
@wielbiciel_storm_iron: to prawda, ale to głownie przez polityków i ich narracje przez ostatnie 30 lat. Bo nie ma w tym nic złego. Ale ludzie później łapią pewne narracje i sami nawzajem się na siebie szczują. Ja jestem dumny z tego kim jestem i jakich miałem przodków i tyle. Racja, warto pamiętać, ze tak niedawno na terenie naszego kraju działy się tak nieludzkie rzeczy. Wracając do dziadka, właśnie może niektórym wydawać
  • Odpowiedz
@Kasahara: kurde dobrze jest. Klate by się przydalo tylko do pelni efektu zrobić, ale podejrzewam że geny tutaj zdecydowały i pewnie i tak dużo czasu było poświęcone na budowanie jej. Z ciekawości, jaki wiek?
  • Odpowiedz
@wielbiciel_storm_iron: Nie musisz się przedstawiać - przecież widać, że zaczynasz wywód polityczny o narodowcach w wątku niezwiązanym z tematem. Dwumiesięczne konto z fałszywym różowym paskiem będzie mi mówiło coś o politycznych trollach xD

Jeszcze typ jebiący 20 wpisów dziennie xD W dwa miesiące n-------ś 2x więcej wpisów niż ja przez 7 lat i mnie nazywasz trollem xD

Do budy i na czarno won xD Nie rozmawiam z ludźmi którzy dostają
  • Odpowiedz