Aktywne Wpisy

IntruderXXL +196
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
Salido +256
Minął 52. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
231 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
249 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
231 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
249 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-37
Pobierz

OP jest debilem i ufa ludziom... A nauka kosztuje... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Interesuje się komiksami i na olx wystawił ktoś ofertę, że sprzedaje zestaw Asterixów. Cena była - 400 zł - dla mnie ok, więc chciałem kupić.
Gość odpowiedział, że wysyłka inpost po wpłacie na konto (pirweszy red flad), ale miałem zamiar podjechać, bo było 1h drogi. Gość odpisał, że zaprasza tylko, że to dalej i wychodizlo 1,5h drogi. Więc stwierdziłem, że spoko - może być wysyłka.
I głupi ja zapłaciłem hajs na konto gościa - revolut, gdzie jeszcze zapytał czy mogę zrobić szybki przelew, to wyśle przed pracą.
Dzisiaj sprawdzam i konto usunięte, gościa nie ma i komiksów też. Więc uczcie się na mojej głupocie, co by was nie musiało nic kosztować.
Pytanie do was, można odzyskać kasę przez charge back w tej sytuacji?
#ing #revoult #oszukujo #olx
Nie. Chargeback działa przy kartach.
Zobacz https://www.bnpparibas.pl/blog/zrobiles-przelew-na-zly-numer-konta-sprawdz-co-zrobic
ciebie interesuje sekcja "Oszukano Cię i przelałeś pieniądze na konto oszusta" (dotyczy to wszystkich banków, nie tylko BNP. Oczywiście powinieneś zgłosić też oszustwo na policję.