Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +630
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
wfd +4
Ciężko się przestawiać z #windows na #macos? Od zawsze pracuje na lapku z windowsem ale serio ten system mnie denerwuje (programy źle się skalują przy 16:10, problem z ostrością tekstu, ciagle problemy z mikrofonem na callach). Planuję kupić pierwszego maca ale obawiam się ze nie bede potrafił się przestawić.
#macbook #macbookpro
#macbook #macbookpro
Ukradł radio które kupiłem używane za 60 zł kilka lat temu i folie na szybę z Auchana za 15zl (zabrał wszystko co było jakkolwiek cenne, bo rzeczy z auta wyniosłem oczywiście) .
Teraz pytanie, mam takie pomysły w ramach zemsty.
1-Zostawić jakąś przynętę w aucie i zaczaić się na kolesia z gazem pieprzowym.
2-kupic trochę jedzenia, jakiś chleb, jajka, nowe gównoradio, no i zrobić leczo po czym nalać do słoików, w którym do jednego wleje ten sos na pic. Ok. 10mln shu.
Na policję nie idę, bo śledztwo i tak umorzą.
Czy za któreś z tych rzeczy grożą mi konsekwencje prawne?
#policja #samochody #zlodzieje #warszawa #kiciochpyta #pytanie #prawo
źródło: temp_file8956824011906171094
Pobierzźródło: temp_file4080356618030014541
PobierzAha zawsze możesz wysmarować tym sosem to radio, jak będzie go dotykał, i potem dotknie oka na nieswiadomce to jakby gazem dostał xd
Nie musi być upaćkane, wystarczy że trochę będzie rozsmarowane.
No i oczywiście lokalizator jakiś one są chyba tanie w miarę tylko trzeba jakoś aktywować, na pepper jest cały poradnik jak to robić za darmo bez abonamentów.
Tylko czy to nie podchodzi pod okaleczanie?
Polane szkło bym przykleił albo nożyk do tapet tak żeby nie było widać
pytanie czy zje to co zostawisz