Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1907
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +168
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Ukradł radio które kupiłem używane za 60 zł kilka lat temu i folie na szybę z Auchana za 15zl (zabrał wszystko co było jakkolwiek cenne, bo rzeczy z auta wyniosłem oczywiście) .
Teraz pytanie, mam takie pomysły w ramach zemsty.
1-Zostawić jakąś przynętę w aucie i zaczaić się na kolesia z gazem pieprzowym.
2-kupic trochę jedzenia, jakiś chleb, jajka, nowe gównoradio, no i zrobić leczo po czym nalać do słoików, w którym do jednego wleje ten sos na pic. Ok. 10mln shu.
Na policję nie idę, bo śledztwo i tak umorzą.
Czy za któreś z tych rzeczy grożą mi konsekwencje prawne?
#policja #samochody #zlodzieje #warszawa #kiciochpyta #pytanie #prawo
Aha zawsze możesz wysmarować tym sosem to radio, jak będzie go dotykał, i potem dotknie oka na nieswiadomce to jakby gazem dostał xd
Nie musi być upaćkane, wystarczy że trochę będzie rozsmarowane.
No i oczywiście lokalizator jakiś one są chyba tanie w miarę tylko trzeba jakoś aktywować, na pepper jest cały poradnik jak to robić za darmo bez abonamentów.
Tylko czy to nie podchodzi pod okaleczanie?
Polane szkło bym przykleił albo nożyk do tapet tak żeby nie było widać
pytanie czy zje to co zostawisz