Aktywne Wpisy
fbkq +657
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
timek1119 +205
Oni już sie nawet nie kryja.
#rosja #ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji #polityka
@JohnRamboo: To, że nawet wykopowe cudaki z konfy zarzekaja sie, że Konfa wcale nie jest prorosyjska. A tu widzimy kogo przyjmuja.
Jakies przyklady?
Jeździł do Rosji na szkolenia organizowane przez fundację powiązaną z Kremlem. Jego przewodnikiem po szkoleniach był znany ruski agent Leonid Swiridow
Tak samo jak wy się towarzyszu nie kryjecie ze swoimi umiejętnościami pisania
A wystarczyło żeby się do po zapisał to mogły z tuskiem jeździć na herbatkę do putina i rozmowy kto ile ukrainy bierze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szurszur: ogólnie to nie mam pojęcia kto to jest, więc dla mnie taka wrzutka, że gość był w ambasadzie Rosji w 2015 roku kiedy w sumie cała Polska sfera polityczna czynnie się spotykała z rosjanami jest bez sensu.
Natomiast dzięki tobie zapoznałem się z tą hmmm "osobą" i jej twórczością. Jak twierdzę że masa idiotów z Konfederacji to po prostu pożyteczni dla kremla debile a nie agenci, tak
"Klasyczne odwórcenie uwagi od tematu"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
"jaks gównowrzutka nie na temat."
Dyskusja jak sie dzielimy Ukrainą to nie na temat jak chodzi o ruskich i nie krycie się? A to ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ilu innych polskich polityków znasz którzy wprost z putinem rozmawiali o wspólnym rozbieraniu ukrainy?