Aktywne Wpisy
Lujaszek +67
39st gorączki chop jedzie na 12h do roboty :(
#swietujzwykopem
#swietujzwykopem
mirko_anonim +125
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Pytanie do facetów których to spotkało w związku …
#ciaza #poronienie
Staraliśmy się o dziecko na początku bardzo luźno ale po tych kilku luźnych latach już konkretniej i po ok. roku się udało ale narzeczona poroniła. To była wczesna ciąża przed 12tc ale bardzo się cieszyłem, pojechaliśmy to uczcić za granicę i wtedy do tego doszło. Mam liczne rodzeństwo, każdy ma dzieci. I ciężko mi na imprezach rodzinnych. Tzn. mam kamienną twarz mało kto o tym wie w sumie tylko rodzice. Ale w środku mnie to boli. Czy inni faceci też tak mają?minelo już pół roku. Nigdy się z tym nie spotkałem wiem że niektóre kobiety mówią że jest to dla nich ciężkie ale czy dla mężczyzn też? Wiem że takie rzeczy się zdarzają, nawet wśród mojego bliskiego kręgu, ale nigdy nie słyszałem żeby facet to przeżywał tak jak ja.
#mezczyzni #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@cytmirka pewnie masz rację moja twarz wynika z tego że temat dzieci to główny temat na imprezach rodzinnych i często w pracy bo po prostu w takim kręgu się obracam. Nie wiem jak mam się zachować
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer