Aktywne Wpisy
mlody91pl +5
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#s--s #zwiazki
Może zamiast wypokpiwo zrobimy wypokSwing?
źródło: obraz
Pobierz@Lupus_Management: sausage party ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zbyt odważne. Chyba, że zabawa to pójście na event a potem typowanie kto był wykopkiem xD
@Heady1991: kisnąc to można z twojego komentarza - nie odnosisz się do treści, tylko do swoich wyobrażeń.
@Precypitat: made my day XD
@Lupus_Management: Brzmi zabawnie. Jak lubicie takie klimaty to wyskoczcie do Berlina na parę dni. Znacznie wyższy poziom i selekcja gości. Są też ośrodki wypoczynkowe dla swingersów, jednak trzeba trochę poprzebierać aby nie trafić na taki 60+. Warto też wyskoczyć na targi Venus w październiku.
Najbardziej nas kręci nie sam swing, ale wyrywanie dziewczyn :) Ale i o berlinie myślimy :)