Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +17
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#s--s #zwiazki
Może zamiast wypokpiwo zrobimy wypokSwing?
źródło: obraz
Pobierz@Lupus_Management: sausage party ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zbyt odważne. Chyba, że zabawa to pójście na event a potem typowanie kto był wykopkiem xD
@Heady1991: kisnąc to można z twojego komentarza - nie odnosisz się do treści, tylko do swoich wyobrażeń.
@Precypitat: made my day XD
@Lupus_Management: Brzmi zabawnie. Jak lubicie takie klimaty to wyskoczcie do Berlina na parę dni. Znacznie wyższy poziom i selekcja gości. Są też ośrodki wypoczynkowe dla swingersów, jednak trzeba trochę poprzebierać aby nie trafić na taki 60+. Warto też wyskoczyć na targi Venus w październiku.
Najbardziej nas kręci nie sam swing, ale wyrywanie dziewczyn :) Ale i o berlinie myślimy :)