Wpis z mikrobloga

Chłop - debil spóźnił się do kołchozu i dostał upomnienie. Teraz leży w domu, rozpamiętuje i myśli o magiku
#przegryw
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

myśli o magiku

@badteeth: uhuhu. Jak będzie magik to Janusz nie odnotuje spóźnienie tylko nie stawienie się do pracy i będzie jeszcze bardziej rozsierdzony
  • Odpowiedz
@badteeth: Mordko w------e j---a, jest teraz taki problem z ludźmi, że jeżeli masz 2 ręce, 2 nogi, co najmniej jedno oko i kategorie b, to pracę znajdziesz zawsze. Ja przestałem przejmować się pracą wiele lat temu. Staram się tylko z uwagi na relację z klientem, a tak to wywalone. Nie zdążę zrobić wyceny na czas? To trudno, zrobię jutro.
  • Odpowiedz
  • 1
@ChlopoRobotnik2137 @Wisent_14 szukałem tej pracy ponad pół roku. Lubię to co robię, ale czasem mam ogromny problem ze wstawaniem. Nie widzę dla siebie żadnych alternatyw i jak nie ta robota, to zostaje tylko magik. Już i tak mam mocno nasrane w CV.
  • Odpowiedz
@badteeth myślisz o magiku bo spóźniłeś się do pracy i ktoś ci powiedział że to nieładnie? I w ogóle rozpamiętujesz to?? Nie wiem jak wygląda twoja sytuacja ale kurde, chłopie, poszukaj jakiejś pomocy.
  • Odpowiedz
@badteeth: w kołchozie, gdzie pracowałem ponad rok dostałem upomnienie, bo byłem chory, poszedłem do lekarza dopiero jak byłem w stanie wstać z łóżka, oczywiście poinformowałem o tym przełożonego, ale lekarz mi wypisał l4 na ileś tam dni, oprócz pierwszego dnia mojej choroby (bo było to 4 dni wstecz od wizyty). Pracodawca nie zgodził się na urlop na żądanie za ten dzień, nie zgodził się na urlop bezpłatny, po prostu upomnienie
  • Odpowiedz