Aktywne Wpisy

kimunyest95 +116
Znajomy Chińczyk powiedział mi, że jego mama właśnie kupiła sobie samochód za 12k EUR (po przeliczeniu) - moja pierwsza reakcja, pewnie jakaś Toyota czy Mazda, przekraczająca 5 lat…
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
źródło: IMG_5210
Pobierz
Czoso +388
Spokojnie synek to na spokojnie trzeba przysiąść. Teraz jesteśmy zajęci pisaniem jakiej długości powinny być łańcuchy i budy.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 1000052181
Pobierz

Też macie tego buga na windows 11, że wam znikają ikony jeśli używacie virtual desktopów? (ja mam dotatkowo więcej niż 1 monitor, nie wiem czy to ma wpływ też).
źródło: 3c810af0-b098-415e-81f0-0969d887f193
PobierzSprawdź se dysk czy Ci nie gubi ścieżek plików czasem do ikon
ciekawe jak zachowa się W11 po wyłączeniu usługi kompozycji w services.msc.
Czy wtedy wyłączą się wodotryski i znikną efekty czy system się posypie?
Ostatnim OSem od MS co do którego jestem pewien że można było "bezkarnie" wyłączyć usługę kompozycji było W7. Wtedy stylistycznie przypominał Windows 2000 (obramowania okien, paski postępu, element UI).