Aktywne Wpisy
lady_katarina +1255
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Agresywna_Szyba +146
Mirki, czy według Was studia w wieku 28 lat mają sens? Obecnie pracuje w korpo i w perspektywie kolejnych 10-15 lat nie widzę się tam. Chciałabym robić coś bardziej z sensem, dlatego myślę intensywnie o pielęgniarstwie. Jestem już po jednym kierunku okołomedycznym, miałam praktyki na oddziałach i wiem z czym to się wiąże. Mam jednak barierę wieku i obawę czy nie jestem za stara. Chętnie poczytam Wasze historie.
#studbaza #pytanie #pielegniarstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Za stara, zacznij wybierać trumnę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: w tym fachu za stare to są pielęgniarki 80+, reszta to młodziki ;) Zawód przeżywa w Polsce realny kryzys, kiepsko płacą, prestiż niewielki, a odpowiedzialność spora, więc zbyt wielu chętnych nie ma, średnia wieku polskiej pielęgniarki to ponad 50 lat. Jeśli to coś, co cię jara, to na pewno przyjmą cię z otwartymi ramionami.
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
A nie myślałaś może nad tym, aby poszukać stałego partnera, który za darmo zabierałby cię regularnie do restauracji, oferując jednocześnie pewność i stabilność w relacji?