Wpis z mikrobloga

489 445 + 58 = 489 503

Udało się dojechać na Sobiszewo. Rano mało ludzi to fajnie się jechało. Ptasi raj wart zobaczenia. Plaże puste za to mnóstwo dzików. Zdecydowanie lepiej przyjechać tutaj niż na plażę w Gdańsku/Trójmieście. Niestety nie zliczyło mi kwadratów i trzeba będzie jechać jeszcze raz.

#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto

Skrypt | Statystyki
BronislawCzevak - 489 445 + 58 = 489 503

Udało się dojechać na Sobiszewo. Rano mało ...

źródło: temp_file2302232503713304587

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sargento: Aplikacja Zdrowie Huawei postanowiła po zakończeniu trasy nie zapisać czego ¯\(ツ)/¯ Ślad w zegarku po ilości km jest, kalorie i inne jest ale w aplikacji nie ma nawet śladu, że takie ćwiczenie było. Ostatnio często dzieje się coś takiego. W piątek liczyła normalnie a dziś nie. Mogłem odpalić dodatkowo Strave (mam ją podpiętą pod Zdrowie) ale myślałem, ze będzie git. No cóż. Trzeba będzie pojechać raz jeszcze. Nie żebym
  • Odpowiedz
@BronislawCzevak: kilka lat temu jechałem sobie tak w okolicach Zatora i Wadowic. Ostatnie km jakie na telefonie widziałem to były 35 km, po kilku km Endomondo się całkiem wykrzaczyło. Nie było opcji odzyskiwania czy przywrócenia trasy jak mam teraz w Zepp life. Całkowita strata dystansu. Potem siedziałem na Google i odtwarzałem trasę. W niedługiej przyszłości potem kupiłem nowy telefon. Huawei P9 Lite nie wytrzymywał włączonego Open FM oraz Endomondo. Jak
  • Odpowiedz