Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +449
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

perfumowyswir +31
#gielda
Rząd szykuje podwyżkę ryczałtu na 15%, trzeba na to fire jak najszybciej przejść, bo nas wydoją do zera
Rząd szykuje podwyżkę ryczałtu na 15%, trzeba na to fire jak najszybciej przejść, bo nas wydoją do zera

Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś mam 1 dzień w nowej pracy, a uwielbiam swoją branżę.
Kilka dni głodu i na ulicy bez perspektywy na przyszłość zweryfikowały że jest to choroba która może zniszczyć każdego.
Udanego dnia wszystkim.
#alkoholizm #a-----l
źródło: 1000019297
Pobierz@redorbiter: a jaki to problem? trzymam kciuki za opa, bo znam problem z najbliższej perspektywy i dużo mnie kosztowało i kosztuje, zależność od cierpienia osób uzależnionych, ale drogie chłopaki, to, że z tych czy innych powodów sprd sobie życie, zdrowie, relacje z ludźmi, w związku z brakiem właściwego podejścia do alkoholu, to był i pozostanie Wasz problem. Ja wiem,
Dziś 26kg mniej , nowa praca
Jak to jest walka z naszym mózgiem , powolna walka dzień po dniu trzeba wygrywać bitwy , każdego ranka mowie sobie dzis nie pije tylko jeden dzień , teraz już nawet nie mam ciągot . Najgorsze jest wypełnienie wolnego czasu , trzeba sobie cos znaleźć
Tylko jest 1 problem - nikogo to nie obchodzi.
@redorbiter: A niby dlaczego jest? Jeśli ktoś potrafi wypić piwko raz na jakiś czas, to nie ma problemu. Ty akurat problem masz, i pamiętaj o tym. To tak samo jak choćby ze słodyczami: co innego obżerać się, a co innego zjeść raz na jakiś czas.
Tu nawet niesłynne "prawo przyciągania" się realizuje - dostajesz w życiu to, o czym myślisz i o ile
Ignorujemy miliony ludzi mających problemy z alkoholem, ignorujemy problemy społeczne jakie z tego wynikają, nie ma w ogóle problemu, problem masz tylko ty bo tak naprawdę byś nerkę oddał, żeby se też mógł piwko wypić xD
Ignorujemy
źródło: Screenshot_2026-05-27-07-22-37-395_org.mozilla.firefox
Pobierz@KrolWlosowzNosa: Ależ to żaden mit, tylko wyniki wieloletnich badań na ponad 130 tys. ludzi. Może nie literalnie o ,,zniszczeniach", ale o szkodliwości w każdej ilości. Nawet w ,,rozsądnej". Pewnie, że od razu nie kipniesz, ale faktom nie ma co przeczyć. Nie zaczarujesz rzeczywistości potokiem słów.