Wpis z mikrobloga

Kiem chcieliście zostać za dzieciaka i dlaczego Wam się nie udało? Nie liczę powodów, bo hajs za mały itd.

Ja zawsze chciałam zostać piłkarką, takim typowym pomocnikiem box to box, ale jak moja koleżanka p---------e złamała nogę w paru miejscach podczas meczu w lokalnym klubiku, to się wystraszyłam ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale w sumie jak sobie przypomnę WFy i raz na ruski rok granie w piłkę nożną, to ja p------ę, całe nogi miałam poobijane/posiniaczone, bo 95% dziewczyn w klasie traktowało to jako kopanie wszystkiego, byle nie piłki. Ba, na unihokeju to był już istny mortal kombat xD
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@duperele jedyne co chciałem przez chwilę w całym życiu robić, to jeździć śmieciarką, bo mi się podobało jak ci ludzie tam z tyłu stoją jak ta śmieciarka jedzie, taka wolność i bycie wyłączonym z systemu, stoję sobie na zewnątrz na jakimś podeście i trzymam się rączki a wóz zapiedala. Ale odechciało mi się jak się dowiedziałem co ci ludzie robią, o której wstają i ile zarabiają.
  • Odpowiedz
Kiem chcieliście zostać za dzieciaka i

@duperele: najpierw chciałem w kosmos. Ale się okazało że trzeba być turbo zdrowym. A ja od dziecka s--------n.
Potem chciałem być żołnierzem, ale na oglądałem się patusów w mundurówkach.
Potem przez krótki epizod grafikiem - ale tak mi nie szło że ja
  • Odpowiedz