@mirko_anonim zaznaczyłem maksymalna opcję w ankiecie bo moja żona wygląda super zarówno bez jak i z makijażem. Mam na myśli to, że makijaż nie dodaje jej specjalnie urody (a odnoszę wrażenie, że dla większości zmienia mocno).
Pamiętam, że jak byłem na studiach to w grupie była ładna dziewczyna, która zawsze chodziła w makijażu. No i raz przyszła bez. Zupełnie inna osoba (na minus). Więc to różnie z kobietami jest.
@kooolega: jak ktoś się szpachluje i po makijażu jest do siebie nie podobny, to potem ludzie mają zonka bo przyzwyczajeni do wersji mejkap, ale jak ktoś używa tylko dla podkreślenia urody to nie ma kontrastu
jak ktoś się szpachluje i po makijażu jest do siebie nie podobny, to potem ludzie mają zonka bo przyzwyczajeni do wersji mejkap, ale jak ktoś używa tylko dla podkreślenia urody to nie ma kontrastu
@Feministka2000: słuszna uwaga. w takim razie moja żona po prostu podkreślała swoją urodę makijażem.
ciekawe co sobie myślą te "szpachlujące się", przecież nie zawsze partner będzie je widział w makijażu.
@kooolega: w programach tv kojarzę sporo lasek co mówiły/pisały 'mój chłopak nigdy mnie bez mejkapu nie widział' z taką dumą, więc mają na to sposoby ( ಠ_ಠ) Ale faktycznie dziwne, zarówno u niej, jak i u chłopaka który świadomie bierze tapetę za prawdziwą twarz
Pamiętam, że jak byłem na studiach to w grupie była ładna dziewczyna, która zawsze chodziła w makijażu. No i raz przyszła bez. Zupełnie inna osoba (na minus). Więc to różnie z kobietami jest.
@Feministka2000: słuszna uwaga. w takim razie moja żona po prostu podkreślała swoją urodę makijażem.
ciekawe co sobie myślą te "szpachlujące się", przecież nie zawsze partner będzie je widział w makijażu.