Aktywne Wpisy

niochland +63
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz
Teuvo +12
kiedy to żarcie z makdonalda zrobiło się takie beznadziejne
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało
kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało

Różnorodność załadowana.
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-24 083329
Pobierzprawicowe wartości załadowane
źródło: prawicowe wartości islam i cheścijaństwo bff
PobierzOdetną cię od konta i zablokują pieniądze jak nie robisz tego co rząd chce.
https://www.nytimes.com/2022/02/22/world/americas/canada-protest-finances.html
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-24 084623
Pobierzmam obrazki pokazujące czym
źródło: 4terroryści blokowanie dróg1 (1)
Pobierz@afc85: ale zauważ, że próbujesz odwrócić uwagę od istoty problemu. Kolejnego islamskiego zamachu. Nie potępiłeś go, tylko próbujesz skojarzyć katolików z tym atakiem poprzez śmieszny obrazek. I że jesteś przygotowany na wiadomości o kolejnym ataku, więc spodziewasz się ich. Atakujesz katolików, co może sugerować, że stawisz się po stronie tych którzy popierają imigrację. Więc jesteś za sprowadzaniem imigrantów jednocześnie wiedząc że będą dokonywali zamachów. Dlaczego?
Wykop w pigułce.