Ile kasy jestem w stanie zarobić na sprzedaży domu w małej wsi? Dom parterowy, duży ogród z przodu i tyłu. Nie chodzi mi o dokładną ilość ale warte to jest że 2 mieszkania w bloku? #pytanie #nieruchomosci
@aarahon: Ja pierniczę, wykopki mówią, nie każdy musi mieszkać w wojewódzkim, przeprowadź się do małej miejscowości. Tymczasem nieruchomości w Małej Wsi xd
@arsze_nick: i działka 6 arów z widokiem z okna na sąsiadów tuż obok, nie jest napisany nawet rok budowy ( ͡°͜ʖ͡°), brzydka prl kostka po remoncie w stanie "do wykończenia", ogród do roboty i bez nasadzeń, - 867 000 :DDDD p------y rynek
@HuopWsiowy: jakbyś miał pod Warszawą to byłbyś milionerem, ale jak to Pierdziszów Dolne (50km to byle jakiego miasta) ee to może za pare lat znajdziesz chętnego na kupno ( ͡°͜ʖ͡°)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
@HuopWsiowy: tak, jeśli mówimy o bloku w tej samej małej wsi
@HuopWsiowy: Cena za którą sprzedasz minus cena za którą kupisz. https://www.otodom.pl/pl/oferta/dom-wolnostojacy-po-remoncie-mala-wies-ID4pWPP.html?_gl=1omwamr_gcl_auMjAyNDE4OTg5MC4xNzI0NDA1NjQ5_gaMzU0MjAxNDkxLjE2ODE3OTU2NjM._ga_6PZTQNYS5CMTcyNDQwNTY0OC41Ny4wLjE3MjQ0MDU2NDguNjAuMC4w
Zero konkretów.