Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
Średnio 3500kcal dziennie, 11-12k kroków i 5x35min cardio.
Średnia waga 115,3kg. (Szczyt masy 120kg)
Środki bez zmian, test, bold, prima, gh, insa.
Z odczuć to trochę przestraszyłem się na początku szybkim spadkiem wagi, bo dosłownie na przestrzeni 10 dni miałem ważenie 118,5kg i 113,7kg, jednak już się to ustabilizowało.
Forma poprawia się już teraz z dnia na dzień, a jedzenia jest tyle, że nie czuję praktycznie głodu.
Siłowo w miejscu, chociaż nie zwracam obecnie na to mocno uwagi, każde ćwiczenie wykonuje do upadku + kilka pół/ćwierć ruchów i uważam że na takiej b----e i poziomie zaawansowania, daje to najlepsze efekty.
Za że tygodnie dodam kolejny update i myślę że forma będzie dużo lepsza.
@PodniebnyMurzyn specjalnie dla Ciebie, dziś z uśmiechem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
#dieta
#silownia
Co gdybyś jadł słodycze?
Tak prowadzę, bardzo dużo. :)
Ile masz wzrostu? Pytam, bo dziwnie się patrzy na te zdjęcia. Nóżki jakieś krótkie i główka jakaś taka duża.
EDIT: może to kwestia ustawienia aparatu na statywie?
Wiesz, nie oceniam formy, bo się na tym nie znam.
Proporcje ciała dorosłego człowieka są takie, że głowa jest równa około 1/8 wysokości. Na pierwszym zdjęciu proporcja wynosi około 1/5.
Zobacz jak ustawić aparat, bo to chyba w tym jest problem. Szkoda psuć efekt pracy nieudanym zdjęciem.
Może z większej odległości robić zdjęcia i aparat ustawić trochę niżej?
Tak czy inaczej samych sukcesów mireczku!