Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +130
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Potrzebuję tym razem okularów na rower, niestety moje odkupione używane za grosze nie mają fotochromo - a przydałoby się jednak żeby miały.
Tu od razu pytanie, jak takie okulary zachowuja się w kompletnej nocy / gdy mamy tylko światło z latarki na rowerze?
I co polecicie?
Są może jakieś godne polecenia budżetowe z Aliexpress? ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS: ktoś tu polecał koszulki z Rion na ali - chłam totalny, natomiast spodenki z szelkami z Riona - petarda.
#rower
Dobra. Finalnie wybór padł na te okularki - oczywiście kupiłem je taniej bo za ok. 800 zł.
Przekonało mnie -> (transmisja swiatła widzialnego): 9 / 74%
https://immotion.pl/okulary-na-rower/2707-okulary-rowerowe-rudy-project-defender-pyombo-matte-photochromic.html?srsltid=AfmBOoqumuw-ejwQ9lt5kHG5do44TBz55jVshY4pOcW_WXEzKg-XTYpj
Jakbym znalazł wtedy te Rude za 800zł to też bym zamiast Sutro pewnie brał :D
Teraz licznik może? Najpierw patrzyłem na Sigmy, potem iGPSPORT a skończyłem na Edge 830 i teraz Edge 1040 ;D
W nocy jeździ się bardzo komfortowo. Tylko potrafią zaparować. Chyba przez to że w jej przypadku mocno przylegają ¯\(ツ)/¯
@Masterczulki: Poniżej pewnego poziomu chyba nie ma co schodzić, bo tylko się człowiek umęczy.
Za to powyżej to jest już trochę