Aktywne Wpisy
Anonim5 +26
awe333 +61
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Pani szamanka twierdzi, że nie powinienem odstawiać, bo dwa razy już próbowałem i czułem się bardzo źle (ogromne rozdrażnienie, lęki). Ale dla mnie to tylko argument świadczący o tym, że jestem od nich uzależniony, a nie że mi w czymkolwiek pomagają. Myślę, że im później się z tym definitywnie skonfrontuję, tym gorzej będzie.
#psychiatria #depresja #ssri
Na terapii byłem od początku roku do końca maja. Obecnie mam zawieszoną, bo terapeutka kazała mi skonsultować w poradni
Szamanka bierze pod uwagę, że jak bierzesz tyle czasu to skutki odstawienia mogą być spowodowane przez leki, a nie chorobę? ¯_(ツ)_/¯
Problem jest taki, że Modus operandi mainstreamowej psychiatrii jest taki, że zawsze zwalą winę na "nawrot choroby" i mało kto weźmie pod uwagę, że substancje które ktoś przyjmował parę lat faktycznie mogły zmienić chemię mózgu na stale i że ewentualne odstawienie musi być dlugie, a nie z dnia na dzień (albo nawet z miesiąca na miesiąc ) i wymaga to współpracy ze strony lekarza, ale większość weźmie krótszy okres, a