Aktywne Wpisy
grexo +18
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +691
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
- wyjdź do ludzi
- umyj zęby
- bądź pewniejszy siebie
- tego kwiatu jest pół światu, na pewno kogoś poznasz
- idź do fryzjera, zmień fryzurę XD
- a próbowałeś wyjść do ludzi?
- nie bój się przejąć inicjatywy, kobiety kochają pewnych siebie facetów
- znajdź sobie hobby
- idź na zakupy, wymień garderobę
- w końcu się pojawi ta jedyna, nie przejmuj się
- BĄDŹ SOBĄ, kobiety uwielbiają autentyczność
- kup ładne perfumy
- bądź miły
- nie bądź zbyt miły, musisz umieć postawić na swoim
- zadbaj o higienę
- popraw swoje umiejętności społeczne
- daj sobie czas
A tak na serio to tylko kwadratowy ryj i 190 cm wzrostu może cię uratować XD próbowałem wszystkiego tego, co ode mnie zalezne. Nic nie działa XD
#przegryw #blackpill #incel #redpill #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
- zmniejsz wymagania
Próbowałeś może kiedyś nie pokazywać, jak wielką masz niechęć do kobiet?
Próbowałeś może nie być z-----y? Bo jak jesteś z-----y to ani kurs tańca ani perfumy ani bieganie ani nowa fryzura nie pomogą xD
masz problem z kobietami? to już niekatualne, na yt jest sensej podrywu - niejaki Sebastian Podsiadło #sebcel
korzystaj z jego wiedzy i przebieraj w kobietach
Nawet 195 cm przy krzywej mordzie niestety nie pomoże