Wpis z mikrobloga

Nie masz dziewczyny? Wiem dlaczego. Mam rozwiązanie:
- wyjdź do ludzi
- umyj zęby
- bądź pewniejszy siebie
- tego kwiatu jest pół światu, na pewno kogoś poznasz
- idź do fryzjera, zmień fryzurę XD
- a próbowałeś wyjść do ludzi?
- nie bój się przejąć inicjatywy, kobiety kochają pewnych siebie facetów
- znajdź sobie hobby
- idź na zakupy, wymień garderobę
- w końcu się pojawi ta jedyna, nie przejmuj się
- BĄDŹ SOBĄ, kobiety uwielbiają autentyczność
- kup ładne perfumy
- bądź miły
- nie bądź zbyt miły, musisz umieć postawić na swoim
- zadbaj o higienę
- popraw swoje umiejętności społeczne
- daj sobie czas

A tak na serio to tylko kwadratowy ryj i 190 cm wzrostu może cię uratować XD próbowałem wszystkiego tego, co ode mnie zalezne. Nic nie działa XD

#przegryw #blackpill #incel #redpill #p0lka
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sterownik_comeback ale p---------e… skoro byle jaki hinduski pigmej potrafi wyrwać dziewczynę to wcale nie oznacza, że tylko gigachad 190 jest w stanie coś zaliczyć XD

Próbowałeś może nie być z-----y? Bo jak jesteś z-----y to ani kurs tańca ani perfumy ani bieganie ani nowa fryzura nie pomogą xD
  • Odpowiedz
@Sterownik_comeback: op ma racje, do was matoły nie dociera że niektórzy ludzie zostali przeklęci jakimś ulotnym, niemożliwym do opisania "wewnętrznym fuj" i nieważne co by zrobili, nawet zaprzęgając do pomocy legion kumpli (żeby chodzili z nim do baru, na imprezy, spotykali ze swoimi koleżankami) nie znajdą sobie nikogo. Nie macie pojęcia ile ja sam pracy włożyłem, w wygląd który PODOBNO jest już dobry, w zachowanie, szacunek do innych, hobby i
  • Odpowiedz
@Bover: próbowałeś nie być oceniającym przez pryzmat programu wgranego obecnie wszystkim normikom błaznem? Brak powodzenia u kobiet wcale nie oznacza niechęci do nich, projektujesz 10% toksycznych inceli na wszystkich innych dobrych ludzi którym po prostu nie wyszło
  • Odpowiedz