Wpis z mikrobloga

Potrzebuje opinii specjalistów. Nie mogę się zdecydować jakiego kebaba #!$%@? żeby się napchać do końca dnia i być szczęśliwym. Nie jadłem nic dzisiaj ani wczoraj (nie polecam chorować) więc musi być to konkretne chłopskie jadło. W grę wchodzi jeszcze jakiś McDonald's/kfc ale przy obecnych cenach to jest rozbój w biały dzień
Bardzo Proszę o opinie ()

Oddałbym zdjęcie obu ale jest limit do jednego zdjęcia więc wstawiam tylko mchickenowego zahira na pewno każdy zna

#kebab #bydgoszcz #mcdonalds #kfc
asdfqwerty123 - Potrzebuje opinii specjalistów. Nie mogę się zdecydować jakiego kebab...

źródło: temp_file8167538091417135708

Pobierz

jaki kebab

• mcchicken (ten co był u ksiazula xD) w bułce 25zł 27.3% (15)
  • duży zahir za ponad 30zl w placku 56.4% (31)
  • McDonald's/kfc 16.4% (9)

Oddanych głosów: 55

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@plazma a no to słyszałem że to jest top 1 kebab w Bydgoszczy ale trochę mi nie po drodze mieszkając na Bartodziejach. Pod blokiem mam 2 wymienione kebaby a nie ma opcji bym teraz wsiadł w samochód i jechał gdzieś dalej z moim obecnym samopoczuciem ()
  • Odpowiedz
@asdfqwerty123: Rzucanie sie na zarcie, do tego ciezkostrawne po glodowaniu i skurczeniu zoladka nie jest najmadrzejszym wyjsciem. W skrajnych przypadkach grozi plukaniem zoladka. Z 2 strony to nie tydzien ani miesiac wiec zrobisz co zrobisz
  • Odpowiedz