Wpis z mikrobloga

@Mentis_capta: co to są ostrogi przy podnóżkach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niestety mentalność dużej liczby osób jest taka, że jak dorzucą wydech to doliczają całkowity koszt zakupu do wartości motoru, a to tak nie działa
  • Odpowiedz
@Mentis_capta: a wiesz, że to często jest przytarte od jeżdżenia po torze? I w sumie takie elementy nie świadczą od razu o tym, że moto jest ulepem. Koszt podnóżka to max 100zł także jak coś nie pasuje zawsze można o tyle cene negocjować
  • Odpowiedz
@Mentis_capta: z tymi oryginałami to też różnie bywa. ja mam klamki od womotecha, ale te z ali w sumie jakością się nie różnia. poza tym "ważne" rzeczy jak gmole, czy uchwyt pod kufer oryginalny. ale pierodly jak osłona chłodnicy to już Ali :)
  • Odpowiedz
@mariecziek: ja mam oryginalny w garażu, a założony mam Ixil komorowy z db killerem, a nie przelot i chodzi cicho i ładnie i strzela jak schodzi z obrotów (Seryjny też), więc można to zrobić dobrze
  • Odpowiedz
@kipowrot: No ja mam jakiś tam karbonowy Rino Racing czy coś. Moim zdaniem jest trochę zbyt głośny. Próbowałem go wyciszyć wymieniając wełnę wewnątrz, ale nic to nie zmieniło. Wkładałem też druciak, ale mam wrażenie, ze silnik ma kłopoty z oddychaniem, a przy odkręcaniu wypluwa go z wydechu. Chciałem założyć OEM tłumik z poprzedniego motocykla, ale widocznie oberwał podczas wypadku i nie pasuje mi do aktualnego moto :(
  • Odpowiedz
  • 0
@George_Liquor:

Ja tak wymontowałem przed sprzedażą skórzane kufry ze stelażami. Drożej sprzedam osobno lub zostawię sobie na inny motocykl. Jak na razie takie akcesoria trzymają wartość.

Kufry czy stelaże, czy szybka wyższa to akurat są mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz