Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Fałdy, wypiętrzenia na drodze, tak że cały samochód podskakuje jakby miał się katapultować.
Ograniczenie do 80km/h
#podroze #motoryzacja
Jakby każdy walczył o to w swojej okolicy, to jakby się jechało przez całą Polskę, to by było mniej.
@mk321: Ja już nie wiem któremu ograniczeniu ufać. Ile takich miejsca widziałeś? https://www.youtube.com/watch?v=s3WIFBNHIvY
Ograniczenie z d--y 90->50. Kto niby miałby tam zwolnić jak tam nic nie
@mk321: A ja obstawiam wyjazd drogi leśnej. Może błota nanosza i czasami jest tam ślisko, ale od tego sa inne znaki xD
Ja się ciągle nie mogę zebrać żeby opieprzyć urząd w Łodzi za ich żenującą drogę dojazdową na której dostałem fotkę od tajniaków. Zobacz sobie wjazd do łodzi od strykowa i gdzie zaczyna się TEREN
Jeszcze jest tam mostek. Ale nie wiedzę żadnego zwężenia. Może okresowo zamarza, ale od tego też jest
źródło: A-32
Pobierz@mk321: No to przecież w Polsce jest zupełnie na odwrót. Nastawiają ograniczeń, która nie są potrzebne to potem nikt ich nie słucha gdy faktycznie są.
Wspaniałe miejsce xD sam kiedyś się zbierałem żeby się z nimi skontaktować jak tam regularnie jeździłem, ale przestałem jeździć, punkty wygasły i jakoś zapomniałem xD
No z tym trochę mnie poniosło. Ale z drugiej strony np. w Waze lub Janosiku masz powiadomienia, że pojazd na poboczu, jakieś dziury, progi zwalniające lub policja. Zgłoszenia że droga zamknięta albo coś jest nie tak nie wiem jak są weryfikowane. Pewnie tylko na podstawie społeczności (jak kilka osób potwierdzi, a jak nie, to znika).