Aktywne Wpisy

mickpl +815
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
źródło: boomer
Pobierz
Ytarka +396

Fałdy, wypiętrzenia na drodze, tak że cały samochód podskakuje jakby miał się katapultować.
Ograniczenie do 80km/h
#podroze #motoryzacja
@frenm: na Śląsku to się nazywa hałdy, a nie fałdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AndrzejGupota: jakby tylko wcześniej ktoś postawił znak z ograniczeniem prędkości i kierowcy się do niego zastosowali.
W normalnym kraju ludzie za to odpwiedzilni siedzieliby w więzieniu, a ich majątki przepadły.
@majk_emigrant: No tak, bo pofalowana autostrada to standard xD
@mk321: No tak, bo stałe ograniczenie do 80 km/h to standard na prostym odcinku autostrady o długości kilku dziesięciu kilometrów.
Jeżdżę tym odcinkiem autostrady po kilka razy w miesiącu praktycznie odkąd ją otworzyli z 10 lat temu. Degradacja była bardzo szybka, bo już rok po otwarciu widać było, że coś jest z nią nie tak. Dziwne jest więc,
@Biszko: mam kurkę, nie mogę być ciulem.
Jakby walnął w drogę meteoryt i zrobił dziurę albo przeszła Godzilla i byłyby nierówności, to zanim by to naprawili, to by postawili ograniczenie. Na prostej drodze.
Czy przejście Godzilli to norma? Nie. Ale po coś jest to ograniczcie. Jak nie przestrzegasz i wjedziesz w dziury ze 140, mimo że było ograniczenie do 80, to