Aktywne Wpisy
Plotkova99 +230
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +110
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda
@BrakWolnegoLoginu: lol, widze ze w korpo POlsce caly czas jak w lesie
jakis czas temu tez przewalilem karte. Dostalem druga za free :P
@Fattek no ogólnie biorę to na klatę, p---------m kartę, moja wina - no ale nie będę brał na siebie obowiązków ochrony budynku xD
@Fattek: tu nie chodzi o security a o to że HR się nudzi.
Panie wtedy by te gnoje gubiły codziennie a jak mu sie da do podpisu kare 100mln to bedzie pilnował, takie głupie te wyrobniki
Polscy niewolnicy nie znają swoich praw a jak im je na czole wypiszesz nożem to i tak je zignorują bo pan janusz królem wsi
pobawię się w adwokata diabła: te karty mogą być imienne, ze zdjęciem, podobnie jak dowody osobiste, czy legitymacje studenckie, a nie wiemy czy tak nie jest
- napiedalam sie z firmami 20 lat (najemnik here, zawsze chcą w------ć, kto sie da to frajer).
Raz https://www.inforlex.pl/dok/tresc,FOB0000000000005593030,odpowiedzialnosc-materialna-pracownikow-obowiazki-pracodawcy.html
No k---a, jak można stwierdzić że nie zabezpieczamy biura przed włamem bo debil podpisze g---o kwit?
Powiadomiona firma, koniec twojej odpowiedzialności, karta cie juz nie obchodzi czy ją anulują czy nie - jeśli dojdzie do włamu to o oni zrobili zaniedbanie a
Odpisałem na baita.
Jeśli twój pracodawca i jego system nie potrafi dodawać i wykluczać identyfikatorów pracowników to maja po prostu kupę a nie system.
Albo projektował to jakiś DEBIL.
Do podpisania odpowiedzialności za sprzęt to jakiś żart chyba xD