Wpis z mikrobloga

Korzystając z kolejnej kompromitacji kurczaka małego chciałem was zachęcić do wsparcia na patronite Mateusza Lachowskiego. Wolski siedząc na dupie i gadając farmazony bez pokrycia, ciągnąc hajs z kontraktu z PGZ, ma obecnie dwa razy większe wsparcie niż Mateusz, który relacjonuje wojnę z poziomu frontu od samego jej początku. Obecnie przerwał urlop i wrócił w okolice Sum, w związku z wejściem wojsk Ukrainy na tereny obwodu Kurskiego. Wróbelki ćwierkają, że ostatnio był na krótkiej wycieczce w Rosji ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Patronite: https://patronite.pl/mateuszlachowski
YouTube: https://www.youtube.com/@Mateusz_Lachowski_Korespondent

#wojna #ukraina #rosja #wolski
slkt - Korzystając z kolejnej kompromitacji kurczaka małego chciałem was zachęcić do ...

źródło: Zrzut ekranu 2024-08-19 o 11.02.38

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slkt: Lubię go. Chociaż też, jak rozmawiał z Lewandowskim, to pułkownik go tam troche sprowadzał na ziemię. Oni wszyscy zapominają, że powinni być reporterami, a nie 10% to reporterka, a 90% jego wizje, przemyślenia i hipotezy.
  • Odpowiedz
@czemuztak: Lachowski jest bardzo blisko z żołnierzami i on pewnie swoimi ustami przekazuje ich wizje i przemyślenia. No ciężko nie przyjąć perspektywy totalnych chadów, którzy codziennie mielą ruska, a żołnierze na pierwszej linii frontu nigdy nie powiedzą, że jest kolorowo. Lewandowski w rozmowach z Lachowskim często wspomina właśnie, że nie należy osądzać skuteczności działań z perspektywy wyłącznie okopu czy nawet sztabu batalionu, bo to są za niskie poziomy, a Lachowski
  • Odpowiedz
@slkt: nie no błagam to jest człowiek ktory podaje w swoich raportach memy i niesprawdzone filmiki. Podaje informacje na zasadzie „słyszałem” i „moje źródła mówią”. I jedynym uzasadnieniem dla którego mam mu wierzyć to to że jest na Ukrainie.
  • Odpowiedz
@kalosz_zaglady no ale skąd ma w sumie brać te informacje? Rzeczy dzieją się w czasie rzeczywistym, strony konfliktu wydają sprzeczne ze sobą komunikaty, to nie kłótnia o pietruszkę w internecie gdzie każdy może odpalić pierwsza lepszą Wikipedię i sprawdzać źródła.
  • Odpowiedz
Korzystając z twojego wspomnienia Mateusza Lachowskiego, ja tu tylko wrzucę, że Lachowski często powołuje się na Wolskiego (siedzącego na dupie). Ostatnio w kwestii braku przełożenia operacji kurskiej na sytuację w Donbasie ze szczególnym uwzględnieniem Pokrowska. Ostatni raz chyba w weekend.

@slkt:
  • Odpowiedz
@sernik_siostry_eutanazji: spoko jesteś fanem Lachowskiego i mu wierzysz. Masz do tego prawo. Ja mam prawo do swojej opinii. Wiem że YT działa tak że trzeba mieć wyświetlenia i po prostu mam wrażenie że wielu z nich udaje że wie coś więcej a tak naprawdę podają jakieś ploteczki. Tak naprawdę informacja o tym co sie dzieje znajduje się w sztabach operacyjnych reszta to domysły różnych ludzi i cyrk dla plebsu. Kto
  • Odpowiedz
@slkt lachowski aka dyzma polskiego no właśnie czego? Nie potrafi w geopolityke, nigdy nie był blisko frontu, nawet na sprzęcie wojskowym się nie zna. Co on właściwie relacjonuje? Chodzący agregator treści od starszych babuszek, gość to jeden wielki mem.
  • Odpowiedz