Aktywne Wpisy

anoysath +2270
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
degenero +148
nie kojarze innej osoby którą media tak strasznie próbują wyforsować na celebrytę podczas gdy właściwie wszyscy mają go w dupie xD
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
źródło: ESA_Astronaut_Class_of_2022_Slawosz_Uznanski_article-730x1024
Pobierz

Waszym zdaniem to przegięcie? Moja matka od lat żyje sama. Nie zapewniła mi dobrego dzieciństwa tylko traumę i lata leczenia. Mimo to kontakt był dobry i później potrafiła pomóc. Teraz dokładam jej 1500 do wynajmu. Dostała już emeryturę i według mnie to powinien być koniec mojego dokładania. Według jej zdania nie. Mało to powiedziała, że ktoś nią musi się zająć na starość. Ja nie czuje takiej chęci. Chce się od niej uwolnić i ona sama powinna sobie zapewnić coś na starość.
Ja nie mam mieszkania, milionów więc jak niby? Chce mieć swoje życie a nie wiecznie ona albo jej problemy i ponoszenie konsekracji złych wyborów innych osób. Co robić? Czuję się fatalnie.
#pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: wyhodować sobie jaja i zacząć samodzielnie o sobie decydować?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Krewni w linii prostej to dzieci, ale i również rodzice.