Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trebeter w technikum wracając z jakiejś wycieczki otworzyliśmy drzwi w wagonie i co chwilę ktoś odważny stawał na zewnętrznych schodach i szybko wracał do środka. Aż w końcu jednemu kumplowi zamknęliśmy drzwi jak był na zewnątrz xD. Ja j---e, jak on się darł żeby go wpuścić z powrotem xD. Po paru sekundach otworzyliśmy i jakoś nikt już nie chciał się w to bawić ;). Jak sobie teraz pomyślę, że mało chłopa
  • Odpowiedz
@Kaczorra: Chłopy 16-18 lat... Szkoda, że taki komentarz nie kwalifikuje anonimowej osoby internetu do prewencyjnego złożenia zawiadomienia o badania psychologiczne, czy trwale nie zagrażacie społeczeństwu. Od razu klepnąć prewencyjnie wstecz próbę usiłowania zabójstwa, o ile nieprzedawnione. Co innego jakby sam gość wpadł na taki genialny pomysł, a co innego, że w grupie działaliście jak małpy bez rozumu.
  • Odpowiedz
@sprobujemy: Mieszkańcy Bytomia celowo zamykają na zewnątrz pędzącego pociągu innych mieszkańców Bytomia? Jeżdżę kolejami śląskimi i nawet przedwczoraj byłem na Żabich Dołach w Bytomiu, ale nie widziałem, aby mieszkańcy Bytomia jeździli jak Hindusi na zewnątrz pociągu, a nawet tramwaju. Macie jakiegoś innego operatora przejazdów kolejowych? Hinduciąg Bytom SA czy coś? Ale wezmę poprawkę na przejazdy z osobami z Bytomia, brzmi niepokojąco.
  • Odpowiedz
  • 3
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce Widać żeś virgin po liceum. Całe życie przy mamusi. Poszedłbyś do technikum to przynajmniej. minimum wyskoczyłbyś z jadącego tramwaju albo chociaż kolegę z klasy wyskoczył.

@Kaczorra Supcio akcja. Przeżywaliśmy z kumplami podobne gdy nagrywaliśmy Jackassów ;)
  • Odpowiedz
@jajcek: Super, że nawiązałeś do Jakassów. Koniecznie obejrzyj spowiedź Steve-O i co sądzi z perspektywy lat o nagrywaniu Jakassów. On virgin-em boyem nie jest, ale ma wypadający od.byt od swoich wyczynów, ale wielcy ludzie ponoszą wielką cenę swoich osiągnięć. Strach wiedzieć jak ciebie obciążyły twoje sukcesy.

https://www.reddit.com/r/h3h3productions/comments/18asg5a/steveos_butthole/

Widzę, że jesteś typem rozrywkowego człowiek, który jak ekipa Bungee possałby kciuka u stopy kolegi xDDD

Zdrówka życzę.
  • Odpowiedz
  • 0
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce Nie oglądałem Jackassów może jedynie urywki i nie obchodzi mnie czego tam żałował jakiś ćpunek. Nie wiem co to jest ekipa bungee. Jestem poważnym człowiekiem. Natomiast wiem że u chłopaków w wieku 16-20lat buzują hormony i robi się nierzadko darwinowskie Panie Marudo. Miłego!
  • Odpowiedz
  • 0
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce Nieno spoko nic się nie dzieje ja też czasami lubię patrollować i akurat wydało mi się to śmieszne jak tak napiszę. Więc rownież przepraszam. Wcale tak nie uważam. Sam chodziłem do technikum ale syna to... raczej poślę do LO xD No praca z ludźmi do najłatwiejszych nienależy, też czasami muszę współpracować z klientem.
  • Odpowiedz