Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Może trochę pytanie z gatunku tych na które będą wielorakie odopowiedzi, ale mnie to ciekawi.

Jeśli masz 100 zł, to na co byś je wydał/wydała żeby jakoś podnieść swoje kwalifikacje. Może to być obojętnie co, jakiś kurs, książka, poradnik, wykład, sprzęt dzięki któremu można czegoś się nauczyć, może jakaś wycieczka, zwiedzanie. Interesują mnie wasze pomysły. Pozdrawiam.

#praca #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #pracbaza

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: paczka kawy i p-------y - to bym kupił. Powyższe będzie mi dawać boosta przy nauce czegokolwiek - manuale i tutoriale w internecie są darmowe w większości przypadków i wcale nie ustępują tak bardzo tym płatnym.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pieniądze nie są mi potrzebne by podnosić kwalifikacje. Bardziej brakuje mi czasu i chęci. Więc ewentualnie dorzuciłbym kasę do oszczędności by kiedyś móc zrobić dłuższe wolne od pracy i zyskać czas.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @MePix zależy co masz na myśli, jeśli chodzi o dobre jedzenie, ale też jest to jakiś sposób na wydanie tej 100 zł, ale bardziej mi chodziło, żeby po tym wydaniu coś zostało, no może w głowie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim wykupienie szerszego dostępu do busu/duolingo czy memrise. Plus jakaś książka do ćwiczeń.

Albo

Możesz poczytać na forach o jakie są top książki wnoszące dużo do życia z zakresu psychologii/rozwoju/ samodyscypliny lub czegoś co pozwoli nastawić wibracje na odpowiednie tory, zapali nowe lampki itd. Za 100 można kupić na pewno kilka dobrych używanych książek wnoszących coś do życia.
  • Odpowiedz