Aktywne Wpisy

wy_elementy_jedne +317
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz
frugASS +23
Się jara #pozar
źródło: temp_file7455365492381944842
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz
źródło: temp_file7455365492381944842
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałbym być głupi i mieć lekki łeb. Nie bać się ryzyka, nie myśleć o konsekwencjach.
"Bo gdzie wiele mądrości tam także wiele zgryzoty, a kto mnoży wiedzę mnoży też cierpienie."
Księga Koheleta 1:18
źródło: 07d1904a1ddb4f088f7e5c3c9163b52c
PobierzSamoograniczenie nie jest złe. Jest momentami wręcz pożądane, bo dzięki niemu można skupić się na tych paru najważniejszych dla siebie rzeczach i aktywnie je rozwijać stając się
I co jeszcze ciekawego wydedukowałeś po tych moich kilku zdaniach? Że jestem lewakiem/prawakiem? Że jestem lgbt/antylgbt? Że jestem proruski/proukraiński? Co tam jeszcze sobie uroiłeś na ten temat, powiedz, pośmieję się.
Jeśli rzucenie cytatem z biblii robi ze mnie katolika, to strach pomyśleć co robi ze mnie strzelanie do ludzi w gta. Chyba jakiegoś mordercę...
Tutaj się nie zgodzę - filozofia nadal ma się dobrze, a obecny poziom np. mechaniki kwantowej jest ściśle zależny od koncepcji filozoficznych - np. ostatnio na kanale yt "This Is IT - Maciej Kawecki" pojawiły się fajne wywiady z Rogerem Penrosem, w których ten jako przedstawiciel szczytów świata naukowego wkracza na poziom rozważań głębokiej
@ehhniestety Do ciebie tam pisałem mądralo
Większość osób, które poznałem i interesowały się filozofią to były piwniczaki albo pseudooświecone po psychodelikach ćpuny. Wiadomo, że są światowej klasy filozofowie, faktycznie wyedukowani i inteligentni. Tyle, że ich się zbyt często na co dzień