Wpis z mikrobloga

Zobaczyłem swoją ex na #tinder z którą rozstałem się wieku temu i jak poczułem się jak bym dostał kamieniem w głowę, dużo wspomnień wróciło, przepracowałem to i wiem że to była toxic dziewczyna co mnie robiła jak chciała a ja się dawałem bo nie miałem doświadczenia ale jednak jakiś smutek na twarzy się pojawił

#badoo #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanNieznanypl: złota zasada - zakładasz konto na Tinderze - blokuj na start wszystkie numery byłych żeby Ci się nie wyświetlały, właśnie żeby się uchronić przed takim uczuciem :(
  • Odpowiedz
@PanNieznanypl: Olej to. Ja z 10 lat temu mega chciałem mieć Audi TT, takie jak z filmu Wesele. Obejrzałem 3. Każda jakieś wady. Trafiłem Golfa 4 sąsiada. 3,5 roku bez awarii. Teraz takie TT bez problemu mógłbym kupić, ale nawet jak widzę jakieś z kartką sprzedam, czytam, uśmiecham się i idę dalej. Tak samo radzę w sposób totalnie przedmiotowy spojrzeć na tą relację. Innej rady nie ma;)
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: z jednej strony już tak patrzę, z drugiej jest w głowie a co gdyby, byłem z nią najszczęśliwszy na świecie, potrafiłem jechać do niej 100km konczC pracę o 16 i wracając w nocy żeby na następny dzień iść do pracy i znowu to powtórzyć, eh czasem głowa płata figle, ale z drugiej strony z fajnego chłopaka który był grzeczny ona zrobiła skur...Ela
  • Odpowiedz
@PanNieznanypl: Przeżyłem też to kiedyś i musisz zapomnieć, wykasować ją z pamięci. Najlepiej poznając inną. Klin-klinem, ale samo z siebie też przejdzie. Mi przeszło, ponad 6 lat bolało, więc rozumiem i celowo tak napisałem, abyś traktował ją przedmiotowo czy jak wieszak, puszkę po napoju czy jak stary samochód co kiedyś mega jarał, żeby go mieć;)
  • Odpowiedz
@PanNieznanypl: Trochę kolego jesteś jak Werter, ale życzę postawy Wokulskiego co jak wierzymy, rzucił Izce parę ciepłych słów na pożegnanie i po otwartym zakończeniu, jeszcze 30 lat spokojnie za zarobione $$$ na wojnie, żył w jakiejś Argentynie, ucząc się tango i pijąc bardzo dobre wino;)
  • Odpowiedz