Aktywne Wpisy

moll +303
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +215
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

"PILNE!"
A dla Pana, Panie Areczku rejestr w wieku 19 lat i kucanie nago ( ͡° ͜ʖ ͡°) pod groźbą więzienia, w razie odmowy.
#wyborniepobor #niedlakwalifikacjiwojskowej #obowiazkowecwiczeniawojskowe
źródło: #niedlakwalifikacjiwojskowej698516
PobierzDlaczego dyskryminujesz połowę populacji? Gdzie silne i niezależne kobiety? Według ciebie mężczyzna nie ma prawa do życia i samostanowienia o sobie? Może w takim razie szanownym paniom zamiast wezwania na ćwiczenia, wręczać kwit na inseminacje, zwłaszcza tym bezdzietnym lub z jednym
@typeson: pukać to oni sobie mogą siebie.
Płacimy podatki na ten p--------k? Płacimy.
Skoro nie potrafią zabezpieczyć kraju, to niech zajmuje go najeźdźca i elo.
Niemki muszą pracować do 67 roku życia, a Polki do 60. Czy jest to sprawiedliwe? No nie, w takim chorym świecie żyjemy. Dlatego w kontekście tego że 20
@typeson: no to proponuję utkać ryja i być ewakuowanym z kobietami i dziećmi.
@typeson: Cenę płacę w pit, vat i jeszcze kilku innych podatkach.
Trzeba walczyć o swoją godność. Aktywnie. Od pisania narzekań w necie nic się nie zmieni.
@typeson Akurat ten pogląd jest jak najbardziej na miejscu. Tu nie chodzi o to kto ma jaką kategorię, a o podejście państwa względem obywatela.
Ja też nie rozumiem tej całej sensacji w