Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +14
Jak słysze teksty, że w Polsce nie da się wydawać na jedzenie mniej niż 1000 zł/osoba na miesiąc to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
Karkówka 130g = 1.25 zł
Ziemniaki 200g = 0.40 zł
Surówka = 0.90 zł
Łącznie 2.55 zł x 4 posiłki to jest 10.20 zł czyli w miesiącu można smacznie zjeść za 300-350 zł, a wykopki i tak ci powiedzą, że za te pieniądze to co najwyżej dieta
źródło: IMG_8888
Pobierz
bar125 +30

Junior it z 3 lat expem here. W robocie siedzę na ławce i nie zanosi się raczej na zmianę. Co jakiś czas wpada coś do zrobienia ale ogólnie jest słabo. Odzew na wysyłane cv też słaby. Pomyślałem żeby przenieść się do innego działu, tam pracy nie braknie. Po 1 rozmowie nie jestem przekonany czy chciałbym tam pracować. Co ciekawe zaprosili mnie na 2 etap gdzie mają sprawdzić umiejętności techniczne. Kasowo raczej dużo więcej nie będzie.
Nie wiem jak to ładnie rozegrać. Podziękować już teraz czy dopiero na koniec jak przedstawią ofertę. A może przyjąć niezależnie byle by praca była a potem się zwolnić jak będzie oferta z zewnątrz. Co Wy byście zrobili na moim miejscu? kredo brak, sporo oszczędności #pracait #layoffs
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora