@Edyward: przecież ona po prostu jest bardzo chuda. Za to Julka wygląda bardziej męsko od niej xD Jakby nauczyła się pół dystansu zamiast pajacowania to by miała szansę wygrać
@kishibashi: no ale ona jest tak dobra, że nie musi mieć gardy. Taktyka polega przecięć na muśnięciu przeciwnika i biegu do klinczu żeby sędzia rozdzielił i można było od nowa. Zabawne jest to, że ta tajwańska miała podobna taktykę i brak gardy. Była do rozwalenia w 2 minuty. Smutne że wszyscy gadają o jakiejś Julce która z boksem za dużo wspólnego nie ma, a jej koleżanka z wagi trochę wyższej
@hikashi: a co to za nowomowa? Ktoś nazwał tuska zerem i stało się to wielopokoleniowym memem czy nie umiesz po prostu wymyślić nic żeby mu d-----ć więc zrównujesz go z gościem który zrobił sobie z instytucji sprawiedliwości prywatny folwark, a z kasy dla ofiar przestępstw budżet na kampanię?
cale zycie mylam opakowania po jogurtach, sciagalam etykiety, plukalam kartony i butelki zeby potem zamieszkac w bloku i zdac sobie sprawe, ze wystarczy jedna osoba (ktora zawsze sie znajdzie), zeby ta cala segregacja nie miała sensu
Ale wczorajsza porażka reprezentantki rosji sprawiła mi więcej radochy niż nasi siatkarze, ściskałem kciuki za tajwanke jak tylko mogłem
@thorgoth: jak przystało na antypolackiego neuropka, ziobro/tusk zdziwienia
Jakby nauczyła się pół dystansu zamiast pajacowania to by miała szansę wygrać
Zabawne jest to, że ta tajwańska miała podobna taktykę i brak gardy. Była do rozwalenia w 2 minuty.
Smutne że wszyscy gadają o jakiejś Julce która z boksem za dużo wspólnego nie ma, a jej koleżanka z wagi trochę wyższej
@hikashi: a co to za nowomowa? Ktoś nazwał tuska zerem i stało się to wielopokoleniowym memem czy nie umiesz po prostu wymyślić nic żeby mu d-----ć więc zrównujesz go z gościem który zrobił sobie z instytucji sprawiedliwości prywatny folwark, a z kasy dla ofiar przestępstw budżet na kampanię?