@kmicolo: Masz jakiś przykład bo nie potrafie tego wyciagnac ze źródeł wykopu :) Jeszcze aż taki pro nie jestem żeby zrozumieć jak to działa :) Wystarczy mi jakiś przykład i dojde do tego :)
@kmicolo: Troche mi to rozjaśniło aczkolwiek chciałbym aby skrypt zmieniał wszystkie obrazki w danej klasie na np 18plus.jpg. Klasa bym oznaczal te do ocenzurowania potem bym to rozbudował o trzymanie zmiennej w cookies czy ma zmieniać czy nie :)
@Hauleth: Jeśli dobrze rozmumiem twoj skrypt jedynie zmniejsza wysokosc tak ?
@kmicolo: dzieki za pomoc i za propozycje, ale jakbym tak podchodził do tego to niczego bym się nie nauczył :) Nie jest to coś ekstra pilnego itp :) Poprostu mało miałem do czynienia z JS :)
@kmicolo: Nie, szukam rozwiazań i bawie się nimi na nich się ucze jak coś działa itp rozkładam na czynniki pierwsze i z nich buduje to co potrzebuje :) Myślę, że wiesz o co mi chodzi :) Jak wspomniałem z JS jestem noga z innych języków też :) ale dojde do tego :D Zajmie mi to 10 razy dłuzej jak nie więcej ale przy okazji szukając dlaczego coś przestało działać naucze
@kmicolo: @mjkl: ja tam rozumiem za wiedze się płaci :) i nie mam nic przeciwko :) @Hauleth: @plushy: Doszedłem do tego, że w 100% wystarczy mi w Jquery funkcja replaceWith() i ubranie tego w cookie, które wyzwala funkcje jak nieznajduje odpowiedniego ciastka. Zamieniony kod będzie miał funkcje zapisania do cookies odpowiedniej wartości tak że po przeładowaniu funkcja replaceWith() już się nie wykona bo będzie
if (this.data('flaga')) {
this.attr('src', this.data('original'))
}
JS:
var nsfws = document.querySelectAll('[data-nsfw]');
for (var i = 0; i < nsfws.lenght; i++) nsfws[i].onclick = function() { this.style.haight = 'auto'; }
@Hauleth: Jeśli dobrze rozmumiem twoj skrypt jedynie zmniejsza wysokosc tak ?
@kmicolo: czyli linijke przez 15
Komentarz usunięty przez moderatora
a wracajac do zagadnienia - nie rozumiem. rozwin.