Nową naczelną Tygodnika NIE została Agnieszka Wołk-Łaniewska, przyjaciółka wydalonego z Polski rosyjskiego szpiega Leonida Swiridowa i felietonistka kacapskiego Sputnika
@Tumurochir: @thorgoth: po prostu kacapy pchają łapy wszędzie gdzie się da dla pogłębienia chaosu i podziałów w społeczeństwie. Mamy się żreć między sobą i nie patrzeć w tym czasie kacapom na ręce.
@szurszur: Czyli jednak dobrze mi się wydawało. Pamiętam jej artykuł sprzed laty jak krytykowała modernizację polskiej armii, tłumacząc to bezsensownym trwonieniem pieniędzy, bo Rosja nie ma powodu nas atakować.
@Tumurochir: Ja jestem tylko przelotem, ale szurów już tak skręciło że komunistyczne środowisko (bo już nie lewicowe nawet) Tygodnia NIE wiążą ze skrajnie prawicowym Grzegorzem Braunem?
@Tumurochir: abstrahując od pożytecznego dla Polski antyklerykalizmu, nie to jawny sentyment za komunizmem. O śmieciu urbanie nawet nie wspominam. Na śmietnik
Ja jestem tylko przelotem, ale szurów już tak skręciło że komunistyczne środowisko (bo już nie lewicowe nawet) Tygodnia NIE wiążą ze skrajnie prawicowym Grzegorzem Braunem?
@rachuneksumienia: a co w tym dziwnego? Rosyjskie służby finansują od czasów ZSRR na Zachodzie skrajne ruchy, bez znaczenia jest ich ideologia, liczy się podział społeczeństwa sam w sobie. Wspierają wręcz teoretycznie walczące za sobą strony w tym samym czasie.
Czyli jednak dobrze mi się wydawało. Pamiętam jej artykuł sprzed laty jak krytykowała modernizację polskiej armii, tłumacząc to bezsensownym trwonieniem pieniędzy, bo Rosja nie ma powodu nas atakować.
@dom_perignon: Takie było stanowisko SLD jeszcze w 2019r- zmniejszenia wydatków na armię i niekupowania F35. Jak widać ludzie się nie zmieniają.( ͡°͜ʖ͡°)
xD
#rosja #wojna #afera #agentura #tygodniknie #urban #ukraina
Was już do reszty po**rdoliło? xD
@rachuneksumienia: a co w tym dziwnego? Rosyjskie służby finansują od czasów ZSRR na Zachodzie skrajne ruchy, bez znaczenia jest ich ideologia, liczy się podział społeczeństwa sam w sobie. Wspierają wręcz teoretycznie walczące za sobą strony w tym samym czasie.
@maszszluga: Przeczytaj jego nick jeszcze raz. To troll.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dom_perignon: Takie było stanowisko SLD jeszcze w 2019r- zmniejszenia wydatków na armię i niekupowania F35. Jak widać ludzie się nie zmieniają.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Im dalej od siebie tym bliżej, podkowa jest prawdą.
Fajnych masz idoli, kacapie @siepan