Aktywne Wpisy
retromirek +475
W ciΔ
gu zaledwie kilku lat pochowaΕem caΕΔ
swojΔ
najbliΕΌszΔ
rodzinΔ. ZostaΕem na Εwiecie zupeΕnie sam, majΔ
c pod opiekΔ
dorastajΔ
ce dziecko. RobiΔ za ojca, matkΔ i tarczΔ ochronnΔ
.
Po drugiej stronie mam byΕΔ ΕΌonΔ, ktΓ³rej jedynym celem ΕΌyciowym staΕo siΔ zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczΔ wykaΕczajΔ cΔ walkΔ z patologiΔ systemu, zΕoΕliwoΕciΔ urzΔdnikΓ³w i kΕamstwami. Ex zdoΕaΕa zmanipulowaΔ i przeciΔ gnΔ Δ na swojΔ stronΔ resztki mojej dalszej rodziny, robiΔ c
Po drugiej stronie mam byΕΔ ΕΌonΔ, ktΓ³rej jedynym celem ΕΌyciowym staΕo siΔ zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczΔ wykaΕczajΔ cΔ walkΔ z patologiΔ systemu, zΕoΕliwoΕciΔ urzΔdnikΓ³w i kΕamstwami. Ex zdoΕaΕa zmanipulowaΔ i przeciΔ gnΔ Δ na swojΔ stronΔ resztki mojej dalszej rodziny, robiΔ c

powodzenia +8
nie rozumiem tego bulu d--y na system kaucyjny. nigdy nie doΕwiadczyΕem z tym ΕΌadnego problemu. za kaΕΌdym razem jak jestem na zakupach to widzΔ ludzi oddajΔ
cych butelki. bez tego to wszystko lΔ
dowaΕoby na wysypiskach lub w najgorszych przypadkach w lasach lub piecach, wiΔc uwaΕΌam, ΕΌe pomysΕ jest znakomity. czasem siΔ jakiΕ automat zapcha, no dramat, przecieΕΌ to typowe problemy wieku dzieciΔcego, ktΓ³rych z czasem bΔdzie co raz mniej.
dla mnie to jest
dla mnie to jest
ΕΊrΓ³dΕo: image_picker_1F40055B-BA75-49AB-88C4-68584F08FA27-36650-000005ADDAE2495D
Pobierz

π«§
ΕΊrΓ³dΕo: obraz_2024-08-07_131114979
PobierzΕΊrΓ³dΕo: obraz_2024-08-07_131144009
Pobierz