Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +35
Ciekawe co teraz robi Gabriel Fleszar

źródło: temp_file7046875961920302706
PobierzMirki, potrzebuję porady
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,
Mój facet ma od niedawna swoją działalność, mechanik samochodowy. Wiadomo, dużo roboty. Widywaliśmy się do tej pory co weekend, a wczoraj mi przez telefon powiedział, że jest tak zmęczony po całym tygodniu roboty, że chce sobotę wieczór spędzić sam, bo jeszcze do póżnego popołudnia będzie pracował. Nie powiem, trochę mnie to ukuło. Powiedzcie mi, czy to ze mną jest coś nie tak, że tego nie rozumiem? Próbuję sobie tłumaczyć,
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
źródło: GUT2WcKXQAAKdcN
Pobierzźródło: a404b18f2efd141a5ede079706bab1e238e63e78edf10bf054608f890848fdd8
Pobierz@SynGilgamesza: o, to teraz to już jest TANIEC i może jeszcze sport, bo teraz robi to nasz człowiek, ale jeszcze jakiś czas temu to było tylko wypinanie d--y na rurze i naśmiewanie się, że cała ta aktywność wywodzi się z klubów go-go
ok, to pole dancing mamy już odhaczony. Teraz czas na jakieś wyjście z szafy w szeregach Konfederacji i rozpocznie się festiwal fikołków, że te
@SynGilgamesza: typ co zapomnial jak sie wszyscy zesrali jak premier Finlandii tanczyla na dyskotece xD
Ale wtedy to był taniec lewacki, rozpustny. Tutaj jest slawienie chytrusa zapewne.
@SynGilgamesza: To teraz już taniec na rurze jest normalnym tańcem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dosłownie używasz argumentów prawakow bo prawaki pierwsze by się zesraly że baba której nie lubią tańczy na rurze
@Szalom: szkoda, że nie wyczułeś szydery. Szkoda.
@smutny_przerebel:
kobieta z centrum/lewicy na rurze to p---------a, szlauf i lewacki upadek obyczajów
kobieta z konfederacji na rurze to religijność, metafizyka i spotkanie z najwyższym