Aktywne Wpisy

phaxi +92
Wyjazd na wakacje do Chorwacji autokarem wypełnionym po brzegi ludźmi.15h jazdy z Wrocławia do Splitu bo trzeba doliczyć przerwy na kanapki kawe i kupy dla wczasowiczuw.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.
To mój koszmar. To piekło. Obym nigdy tego nie przeżył.

Pitek12 +223
#nieruchomosci #wroclaw
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
Przedstawie wam ciekawy przypadek betonowej histerii. Inwestycja Apartamenty w parku szczytnickim przez Realco wybudowana w miejscu wyburzonego przez nich biurowca z PRL-u. 10 bloków mieszkalnych. Ze strony developera: 133 funkcjonalne mieszkania o zróżnicowanej powierzchni od 41 m2 do 126 m2. W ramach inwestycji powstało 10 budynków o niskiej zabudowie wyróżniających się nowoczesną architekturą. Jestem z osiedla więc docierały do mnie również wieści, że początkowo był plan
źródło: temp_file3049788308106254054
Pobierz

Oj obawiam się że zamieszki nie skonczą się ani za tydzień, ani za miesiąc. Impreza dopiero się rozkręca...
A teraz sobie wyobraźcie, że podobne protesty urządzają Polacy gdzieś w Peterborough, po tym jak pobito Polaka za to że rozmawiał po polsku.... albo na Hammersmith, po tym jak zdewastowano Polski Ośrodek Społeczno-Kulturalny... K*rwa, 15 lat tu mieszkam, płacę podatki, staram się integrować, w języku polskim rozmawiam wyłącznie w domu, większość moich znajomych nie pochodzi z Polski... i NIGDY by mi do głowy nie przyszło żebym głośno krzyczał że Brytyjczycy mają obowiązek tolerować Polaków, jakkolwiek ci Polacy się zachowują, ile przestępstw popełnią i ilekolwiek nas tu przyjedzie... Owszem, nie byłem zadowolony z Brexit Referendum, ale nie robiłem z tego powodu zadym - jestem tu gościem, i szanuję decyzję swojego gospodarza, jakakolwiek głupia ta decyzja by nie była...
A muzułmanie? "Jesteśmy odmienni kulturowo, sramy na UK, wy macie PSI OBOWIĄZEK nas ugościć, nasramy wam na dywan, a jak się sprzeciwicie to wam roz.je.biemy puby, samochody, a na ulicach zrobimy chlew.
I jeszcze jedno.... dlaczego protestuje głównie underclass? Bo to oni najbardziej odczuwają napływ migrantów...bo do GP czeka się 2 tygodnie, bo nie stać ich na mieszkanie - a 2 ulice dalej cały hotel zajęty przez młode byczki...
@MachiavelliTan: Brexit dotknął nie tylko Polaków, ale Hiszpanów, Portugalczyków, Włochów, jakoś nie widziałem żeby oni robili zadymy i głośno krzyczeli "jesteśmy częścią uk, macie nas tolerować".
Imna sprawa to to że Polak w 2 czy 3 pokoleniu w UK to już praktycznie Anglik, a muzułmanin nawet za 5 pokoleń będzie pogardzał
Juz male dzieci, rodzicow ktorzy przybyli do UK po 2004 i chodza do szkol angielskich, sa podobno nie do odroznienia od lokalnych dzieci angielskich.