203 - Trasa z Działdowa do domu bez żadnych atrakcji po drodze. Było bardzo płasko i dość nudno. Generalnie miałem w planach inną trasę, w Góry Świętokrzyskie, ale pogoda pokrzyżowała plany, więc na szybko musiałem skleić coś takiego. W Wyszogrodzie nie polecam jechać zachodnią stroną mostu, bo jest bardzo wąsko i mijanie metalowych kołków jest wybitnie irytujące.
@Kargeth: Ja tam lubię takie trasy, człowiek się relaksuje i wyłącza. Oby tylko kundli wypadających z wioskowych bram nie było, można jechać i jechać (。◕‿‿◕。)
203 - Trasa z Działdowa do domu bez żadnych atrakcji po drodze. Było bardzo płasko i dość nudno. Generalnie miałem w planach inną trasę, w Góry Świętokrzyskie, ale pogoda pokrzyżowała plany, więc na szybko musiałem skleić coś takiego. W Wyszogrodzie nie polecam jechać zachodnią stroną mostu, bo jest bardzo wąsko i mijanie metalowych kołków jest wybitnie irytujące.
#rowerowyrownik #szosa #200km
Skrypt | Statystyki
źródło: strava7189092811968371259
Pobierz@Kargeth: Ja tam lubię takie trasy, człowiek się relaksuje i wyłącza. Oby tylko kundli wypadających z wioskowych bram nie było, można jechać i jechać (。◕‿‿◕。)