Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć Mirki, dowiedziałem się, że moje dzieci dwa razy już były w Anglii. O niczym wcześniej nie wiedziałem. Jakim cudem mogły wyjechać bez mojej zgody za granicę, skoro jest potrzebny dokument sporządzony u notariusza.

Czy ktoś wie gdzie to zgłosić? Kto zajmie się tym po fakcie?

#pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale kto z nimi pojechał? Jeśli ich matka, to nie ma potrzeby żadnego dokumentu sporządzanego u notariusza, każde z was może wyjechać z dzieckiem na wakacje za granicę i nie pytać drugiego o zgodę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim widocznie miały już paszport, tylko on jest potrzebny. I właśnie przy wyriabianiu paszportu dla dzieci musi być zgoda obojga rodziców. A tak to może przecież podróżować jeden rodzic z dziećmi
  • Odpowiedz
Czy ktoś wie gdzie to zgłosić? Kto zajmie się tym po fakcie?

@mirko_anonim: Daj sobie spokój, przecież wszyscy wiedzą, że nie o dzieci tobie chodzi, tylko chcesz dopierdzielić ich matce. Prawda taka, że pewnie byś z chęcią te dzieci wymazał z życiorysu, jak wielu tzw. „ojców walczących o swoje prawa". Kobita chce gdzieś jechać, to jest uwiązana i tak musi je ze sobą zabrać, bo ojciec nie umie się nimi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @lubiejescfrytki owszem dno, nie znasz człowieka, tylko plujesz jadem. Sama znam mężczyzn, ktorzy mają dzieci i muszą o nie walczyć, a kobieta robi wszystko by znienawidziły ojca i chociażby uciekają z dziećmi za granicę. Idąc Twoim tokiem myślenia wszyscy mężczyźni są źli. Feministka? Ktoś cię krzywdził w młodości? Sama nienawiść z ciebie wypływa.

Ale no tak kobiety są wspaniałe, bez skazy. Tak idealne dla dzieci. Zawsze kochające.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim skoro dzieci dwa razy były na jakimś wyjeździe w Anglii i chłop nie miał o tym bladego pojecia, to na pewno jest ojcem roku mającym świetny kontakt z dziećmi...
  • Odpowiedz
@Psyfreeman po zdaniu o tym że chce zgłosić to po fakcie i żeby ktoś się tym zajął już wiadomo, że tatuś chce d---------ć mamusi, zamiast się cieszyć że dzieci gdzieś zabiera. Ja wiem że są matki alienujące ojców i to jest moim zdaniem s-----------o i krzywda dla ojców, ale rozglądając się wokół 85proc tatusiow ma w nosie relacje z dziećmi, co najwyżej chce obrzydzic życie byłej partnerce.
  • Odpowiedz
Chce zgłosić po fakcie bo może się dowiedział po fakcie - nie chce dopuścić może do kolejnej takiej sytuacji. Nie dość, że może nie ma z nimi kontaktu, to jeszcze moze baba chce wyjechać z jakims fagasem za granicę i dzieci nie zobaczy. Nie mówię, że tak jest, ale nie mozemy myśleć jednokierunkowo
  • Odpowiedz
wszem dno, nie znasz człowieka, tylko plujesz jadem. Sama znam mężczyzn, ktorzy mają dzieci i muszą o nie walczyć, a kobieta robi wszystko by znienawidziły ojca i chociażby uciekają z dziećmi za granicę. Idąc Twoim tokiem myślenia wszyscy mężczyźni są źli. Feministka? Ktoś cię krzywdził w młodości? Sama nienawiść z ciebie wypływa.

@mirko_anonim: To ty plujesz jadem i uskuteczniasz projekcje, bo zdemaskowalam twoje intencje. W dodatku udajesz kobietę. Pisze, jak
  • Odpowiedz
Dno? Co się nie zgadza?

@lubiejescfrytki: zaczynasz od razu od jakiegoś założenia że typ ma w dupie dzieci i chce dopiec jej matce xd. no to już się tak skompromitowałaś, że głowa mała. Każdy człowiek myśli i postępuje inaczej, ma inne motywacje i cele. Gdzie z postu w żaden sposób nie wynika aby opowi mogło chodzić o jakieś toksyczne zachowania gdzie traktuje się dzieci jak rzecz czy kartę przetargową co
  • Odpowiedz
@Psyfreeman: O czym ty dziecko piszesz do mnie? On odpisuje mi anonimowo w formie żeńskiej. Miłych wakacji przedszkolaku, jak dorośniesz, to może będzie można z tobą pogadać, ale na razie baw się lalkami i nie mieszaj w sprawy dorosłych. Jest jeszcze taka opcja, że to ty jesteś tym alimenciarzem.
  • Odpowiedz