Aktywne Wpisy

gonzo91 +267
#uk #emigracja
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało

Fibrizzo +652

źródło: 1000000258
Pobierz
https://aedmax24.pl/pl/p/Apteczka-STANDARD-Pierwszy-Ratownik-TRAUMA-KIT/1813
#bron #pierwszapomoc #ratownikmedyczny #ratownictwo #strzelectwo #strzelajzwykopem
A zwykle opatrunki (bandaże, gazy, plastry odkażacz) wsadziłam do walizki od Glocka, bo pistolet przełożyłam do różowej i mi została oryginalna wolna
-nożyczki do szmat (ja mam jakieś cywilne, te składane gerbera to fajnie wyglądają, ale jednak wolę zwykłe, proste, nie ma się co zepsuć i każda małpa umie użyć)
-staza (u mnie Cat gen. 7)
-KLOTPAD Z-FOLD na gazie
-dwa izraele
-wentylowany opatrunek Chest