Aktywne Wpisy
wujek_zla_rada +960
Jak cwaniak i oszust używa portalu wykop.pl do niszczenia konkurencji a pelikany łykają.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.

źródło: 1000005392
Pobierz

To i ja dodam moje GPA Mazowieckie na dystansie Podróżniczym. Pierwsza dłuższa jazda po złamaniu rzepki. Jak mi zalicza czas (z obliczeń albo jestem na styk albo brakowało mi mniej niż minuty do 8h brutto) to będę na 2 miejscu w mojej kategorii.
60 km deszczu
130 km pod wiatr
Śmiesznie :)
Ze śmiesznych rzeczy to gościu który wyprzedzał mnie na żyletki 100m dalej został zgarnięty przez panią policjantkę. Ukłoniłem się, podziękowałem i pojechałem dalej.
Mój rekord brutto poprawiony o 2 godziny z 10h na 8:13.
Ps. U mnie nikt nie zginął.
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_2933
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: image
Pobierz