Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +642
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +6
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz

@_lorem_ipsum_: to probowales czy chciales? D
btw @supermano zaproponowal ci gory, bez odzewu. To szukasz w koncu czy nie
@Remus00: i to i to. Chciałem, dzwoniłem i w każdej z trzech szkół mi powiedzieli "albo przyjdziesz z partnerką albo nie przychodź". Próbowałem na własną rękę znaleźć ją poprzez grupy na Facebooku, ale wyobraź sobie że żadna nie odpowiedziała. W jednej szkole prowadzą listę partnerów. Kazali się zapisać i czekać aż pojawi się partnerka dla mnie. Tak jak zapisałem się ponad 2 miesiące temu tak
-kurs tańca (chciałem się zapisać do trzech szkół tańca)
To jeszcze ktoś się na to nabiera? 10 lat temu już był problem z nadmiarem chłopów na kursach
@PiesekKrolowejElzbiety myślałem, że się uda. Na stronach internetowych tych szkół napisali, że przyjmują każdego a jak ktoś nie ma partnerki to nic nie szkodzi i albo znajdą albo pary będą się zmieniać